Satijnen kussensloop

 

 

Satijn Zijde Kussensloop
We slapen ongeveer één derde van ons leven. Waarom zou je deze tijd dan niet zo goed mogelijk door willen brengen. Wat blijkt nou Kroeshaar droogt heel snel uit en katoen is vaak de vochtgehalte zuigende dader. Dit voorkom je door op een AfroTy satijn zijde kussensloop te slapen. De keuze van je kussensloop is daarom heel erg belangrijk.
De AfroTy satijn zijde kussensloop biedt veel voordelen voor je huid en haar. Het vermindert het ontstaan van gespleten haarpunten of vouwen in het gezicht na het slapen. Ook voorkomt het dat je dure haarstijl wordt verpest na een kappersbezoek.
De AfroTy satijn zijde kussensloop is zeer glad wat betekent dat je haar niet verstrikt raakt tijdens het slapen. Dit is dus slecht nieuws voor degenen die houden van hun katoenen kussensloop. Katoenen kussenslopen zijn lang niet zo glad als de satijn zijde kussensloop. Meestal zijn katoenen kussenslopen ruw en creëren wrijving tussen je haar en je gezicht. Op een satijn zijde kussensloop voorkom je deze wrijving.
Je hebt verschillende mensen met verschillende haartypes en daaronder zitten een aantal ‘risicogroepen’ die aandacht zouden moeten besteden aan het volgende:
· je krullend haar hebt; het is lastig om krullend haar te verzorgen, dus je moet extra voorzichtig zijn (met dit type haar).
· je haar snel breekt; door wrijving breekt gevoelig haar snel af (bijvoorbeeld een ruwe kussensloop).
· je haar pluizig is door veel styling; föhnen, strijken, kleuren en bleken maakt je haar kwetsbaar.
· je haar droog is; een katoenen kussen kan het nog droger maken, terwijl een satijn zijde kussensloop dit voorkomt.